Illustratie op maat

Illustratie is een van de creatieve uitingen die ook heel erg duidelijk terug komt en bij mij past. Het liefst ben ik bezig met het visueel maken van dingen en het omzetten van een moment of gevoel in een tekening of illustratie.

Lijnillustratie

Een lijnillustratie is een hele mooie subtiele manier van illustreren. Het is tijdloos en kan passen bij iedereen. Een mooie of dierbare foto omgezet in een lijnillustratie is een prachtig cadeau om te geven. Bij bijvoorbeeld een geboorte van een baby is het erg leuk om een lijnillustratie te hebben van een van de eerste foto's. Ook over de manier en het materiaal waarop het uiteindelijk het beste tot zijn recht komt denk ik graag met je mee. ​

Geboorteposter 

Bij een geboorteposter wordt er een illustratie gemaakt op basis van het geboortekaartje. Ik teken dan in de stijl van het kaartje waardoor het cadeautje altijd heel erg leuk staat op de kinderkamer. De geboortespecificaties worden naast de naam ook in de poster verwerkt. Het kan gegeven worden in een lijstje, maar bijvoorbeeld ook als poster met houten poster hangers of op plexiglas. 

​Portret met pastel
Naast mijn digitale werk vind ik het ook prachtig om mensen of dieren zo echt mogelijk op papier vast te leggen. Dit gebeurd door middel van een foto. De achtergrondkleur van het speciale papier wordt gekozen en daarop tekenen ik dan mens(en) of dier(en).Benieuwd naar de mogelijkheden en/of meer voorbeelden? Vraag vrijblijvend naar wat meer informatie en de prijzen door een chatbericht of mail te sturen.

Neem contact op