Over Loveliest

lisan westen

Sinds ik me kan herinneren ben ik graag bezig met alles dat maar creatief is; vormgeving, illusteren, schrijven, fotograferen, inpakken. Deze webshop is een combinatie van al mijn passies; ik vind het geweldig om hier mee bezig te zijn.

Een eigen webshop was altijd een droom; eind 2020 durfde ik er eindelijk voor te gaan zonder verwachting maar met heel veel hoop.

Cadeau's met gevoel

Inmiddels ben ik ontzettend veel bestellingen, lessen, producten, illustraties en gedichten verder. Ik blijf bezig met alle creatieve processen en hou nog steeds ontzettend veel van jullie maatwerk aanvragen. Met mijn grafische achtergrond en mijn eigen bedrijf is het goed met elkaar te combineren. Ik hoop dat ik nog heel veel cadeautjes mag samenstellen en versturen voor jullie om jouw gevoel en medeleven bij de ontvanger over te brengen.

Ontdek de collecties

Add a tagline

Inklapbare content

Loveliest op instagram

Wil je niets missen over de nieuwste collecties en als eerste mijn nieuwe gedichtjes lezen? Volg mijn pagina dan hier.

Zakelijke cadeauservice

Ben je opzoek naar zakelijke cadeau's voor eigen personeel of juist voor jouw klanten? Neem dan gerust contact met me op! Ik denk graag mee over de mogelijkheden en neem waar nodig het regelen van personeel- of relatiegeschenken uit handen.

Lisan op instagram

Wil je mij graag persoonlijk volgen? Ook dat vind ik leuk! Op mijn insta deel ik veel van mijn werk op het gebied van vormgeving & illustraties, geschreven teksten, informatie over afstemmingen en andere persoonlijke dingen waardoor jij me nog beter leert kennen.

Vormgeving, social content & fotografie

Ben je benieuwd naar mijn grafische portfolio en of ik op dat vlak misschien iets voor je kan beteken? Dan kun je een kijkje nemen op mijn website.

Luisterkindafstemmingen

Ben je benieuwd naar de afstemmingen die ik maak? Dan kun je even een kijkje nemen op deze website. Hier staat alle informatie over een afstemming en het aanvragen ervan!